Aktuelt

Det blir selvsagt ryddig håndtert

Har du lest noen saker i det siste om store oljeutslipp fra oljeselskapet til oljedirektøren? Nei, det skulle tatt seg ut, oljedirektøren har selvsagt ingen oljeselskap. Hva med mislighold i fjøset til landbruksdirektøren? Ikke det heller, nei. Men hva med en stor rømming fra oppdrettsanlegget til fiskeridirektøren? Det skjedde sist denne uken. Liv Holmefjord er øverste sjef i Fiskeridirektoratet. Gjennom investeringsselskapet sitt, P2H Invest AS eier hun også 21640 aksjer i Bolaks, der kusinen er daglig leder. Nå er det mistanke om en stor rømming av laks på Bolaks anlegg i Fusa, etter at det ble oppdaget en stor revne i merden, melder … ja nettopp, Fiskeridirektoratet. Opplysninger fra Skatteetatens register som er tilgjengeliggjort på dn.no, viser at Holmefjord også har direkte eller indirekte eierskap i Bolaks utvikling AS, Aquazyme technology AS, Lønningdal rensefisk AS, Fishlec AS, Sævareid holdning AS, Sævareid kraft AS, AS Sævareid fiskeanlegg, Aqua bio technology ASA, Kilda biolink AS, AS Aalesundfisk og Fiskerinæringens innkjøpsselskap AS.

Mer fra Aktuelt