Kåret til årets nisjenettsted! Kåret til årets nisjenettsted!
Utenriks

- Får det til å gå kaldt nedover ryggen

Russiske myndigheter strammer grepet om opposisjonen i forkant av høstens valg. Aleksej Navalnyjs teknologipopulistiske bevegelse har gått i skjermsparingsmodus, sier Geir Flikke, som har skrevet bok om den fengslede dissidenten.

Russian opposition leader Alexei Navalny gestures inside a glass cage prior to a hearing at the Babushkinsky District Court in Moscow, Russia, 20 February 2021. The Moscow City court will hold a visiting session at the Babushkinsky District Court Building to consider Navalny's lawyers appeal against a court verdict issued on 02 February 2021, to replace the suspended sentence issued to Navalny in the Yves Rocher embezzlement case with an actual term in a penal colony.

Kun for abonnenter