Ideer

Norge bør bruke plassen i Sikkerhetsrådet til å bidra til mer rettferdig internasjonal helsepolitikk.

Det haster med å ta i bruk alle virkemidler, skriver Katerini Storeng og Antoine de Bengy Puyvallée.

KHARTOUM, SUDAN- MARCH 03: First badge of AstraZeneca/Oxford coronavirus (COVID-19) vaccines, are being unloaded from a plane upon arrival at Khartoum International Airport in Khartoum, Sudan on March 03, 2021. First badge of total 820,000 vaccines, sent by World Health Organisation's (WHO) COVAX, a program working for global equitable access to COVID-19 vaccines and provided by United Nations International Children's Emergency Fund (UNICEF) arrived at the Khartoum International Airport in the Sudanese capital.

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre