Kåret til årets nisjenettsted! Kåret til årets nisjenettsted!
Ideer

Norge bør bruke plassen i Sikkerhetsrådet til å bidra til mer rettferdig internasjonal helsepolitikk.

Det haster med å ta i bruk alle virkemidler, skriver Katerini Storeng og Antoine de Bengy Puyvallée.

KHARTOUM, SUDAN- MARCH 03: First badge of AstraZeneca/Oxford coronavirus (COVID-19) vaccines, are being unloaded from a plane upon arrival at Khartoum International Airport in Khartoum, Sudan on March 03, 2021. First badge of total 820,000 vaccines, sent by World Health Organisation's (WHO) COVAX, a program working for global equitable access to COVID-19 vaccines and provided by United Nations International Children's Emergency Fund (UNICEF) arrived at the Khartoum International Airport in the Sudanese capital.

Kun for abonnenter