Kåret til årets nisjenettsted! Kåret til årets nisjenettsted!
Debatt

Et mer harmonisk samspill skal utvikles

Vi har gjenopprettet kontakten med kammerorkesteret.

[object Object]

Stipendiat Emil Bernhardt poengterer i Morgenbladet sist uke Aulaens spesielle posisjon som kulturscene, og at det er avgjørende at den forvaltes på beste måte. Det er jeg enig i. Mitt ønske er at UiO legger godt til rette for alle brukere av denne fantastiske samfunnsarenaen i hjertet av nasjonen. Det krever forutsigbare, langsiktige og økonomisk bærekraftige avtaler. Bernhardt kobler Det Norske Kammerorkesters avlysning av høstens konserter i Universitetets aula med den uheldige e-posten sendt ut før ferien. Dette er ikke korrekt. Avlysningen skyldes redusert publikumskapasitet grunnet covid-19, og er orkesterets egen beslutning.

Tiden er nå inne for å se fremover. Kontakt er gjenopprettet og arbeidet er i gang.

Svein Stølen