Kåret til årets nisjenettsted! Kåret til årets nisjenettsted!
Kultur

Savner en kulturminister med en ideologisk, strategisk plan

Oslos mangeårige kinosjef Ingeborg Moræus Hanssen er bekymret for om publikum vil komme tilbake til kinoene etter pandemien, og vil ha ideologi tilbake i kulturpolitikken.

Ingeborg Moræus Hanssen (79) TIDLIGERE filmsjef, deretter kinodirektør i Oslo. Satt i Bystyret (for Høyre), Formannskapet, Sporveistyret, Skolestyret, Kinostyret, Kultur­utvalget, åtte år i Seniornett og medlem i Pressens Faglige Utvalg. GJØR NÅ: Ivrig samfunnsdebattant med egen blogg (ingeborgmh.no), med temaer sentralt for folk i Den Tredje Alder. Aktiv foredragsholder, har skrevet fem bøker om «hvor morsomt det er å bli gammel», som hun uttrykker det. Bildene er tatt på Vippetangen.

Kun for abonnenter