Film og tv

Den nye nybølgen!

Her skulle det stått en ode til Jeanne Moreau, nybølgeskuespilleren som døde søndag. Men heller enn å anbefale deg å se Jules et Jim, får du her enda en notis om Emoji-filmen. Etter dennes kritiske suksess kommer andre nettfenomener på banen: Snapchat-filmen, med deg selv i hovedrollen som en dalmatiner med forvrengt stemme. Sletter seg selv fra hukommelsen rett etter at du har sett den. Periskop-filmen: Dogme-inspirert enkameraproduksjon som viser en lang uavbrutt volds- eller seksualhendelse live (strengt tatt av en slik art at en algoritme eller noe burde klart å flagge den). Twitter-filmen: En biografifilm om Donald Trump. LinkedIn-verse: Et nytt stort filmatisk univers hvor alle filmene er koblet sammen, og går og ser og anbefaler hverandre. Uten at noen trenger å løse billett. Alt filmet i saftig 70mm.