Kultur

- Jeg vil henge opp alt på nytt!

Sjefen for Musée d’Orsay i Paris insisterer på at århundret er relevant også i dag, og at dets kunstverk ikke må stues vekk på et støvete lager. Tre store utstillinger med norske kunstnere er på trappene.

Christophe Leribault, président du musée d'Orsay et du musée de l'Orangerie depuis le 5 octobre 2021. Leribault est un historien de l'art et directeur de musée français. Il est photographié dans l'une des nombreuses salles de peintures impressionnistes, situées au 5e étage du musée d'Orsay.

Photo © Ed Alcock / M.Y.O.P. 21/6/2022

Christophe Leribault, President of the Musée d'Orsay and the Musée de l'Orangerie since 5 October 2021. Leribault is a French art historian and museum director. He is photographed in one of the many rooms of Impressionist paintings, situated on the 5th floor of the Orsay Museum.  

Photo © Ed Alcock / M.Y.O.P. 21/6/2022

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre