Kåret til årets nisjenettsted! Kåret til årets nisjenettsted!
Deg og ditt

Stilling

Journalist i Aktuelt-avdelingen, vikariat

En av våre medarbeidere har fått Fritt Ords journalistikkstipend ved Oxford-universitetet, og vi søker hennes erstatter. Vi ser etter en engasjert og idérik journalist med interesse for – og kunnskap om – samfunnet og debattene som former det. Den vi søker, har solid grep om journalistisk metode, bør beherske et bredt spekter av sjangre og kunne veksle mellom rask og langsom journalistikk.

Aktuelt-avdelingen i Morgenbladet dekker to av avisens kjerneområder: politikk og forskning. Disse samlebegrepene rommer en rekke underfelter, som for eksempel teknologi, økonomi og idédebatt – både innenriks og utenriks.

Den vi søker, har innsikt i noen av disse områdene, interesse for hvordan de påvirker og står i konflikt med hverandre, teft for gode saker og en skarp penn. Erfaring med forskningsjournalistikk er ikke et krav, men vil være et pluss i søknadsprosessen.

Stillingsprosent: 100%.

Varighet: Fra 1. januar til 1. september 2022 (nøyaktig tiltredelsesdato etter avtale).

Søknadsfrist: 15. november. Søknad leveres digitalt: klikk her.

Kontaktinformasjon:

Bjarne Riiser Gundersen, samfunnsredaktør, e-post: bjarne.gundersen@morgenbladet.no

Jo T. Gaare, klubbleder, e-post: jo.gaare@morgenbladet.no