Deg og ditt

Stilling

Deskmedarbeider – 50 % prosjektstilling, 1 år

Morgenbladet er en av landets ledende kulturaviser. Vi jobber bevisst med å få stoffet vårt til å fungere like godt digitalt som på papir, og har gode resultater å vise til. Nå intensiverer vi dette arbeidet, med et 1-årig prosjekt som skal løfte avisens kulturjournalistikk ytterligere. Vi søker derfor en medarbeider som skal jobbe med redigering av dette stoffet og bidra til å utvikle nye løsninger for digital presentasjon.

Den vi søker, har erfaring med tekstredigering og nettpublisering. Du har gode samarbeidsevner, interesse for Morgenbladets dekningsområder, sikker språksans og teft for presentasjon. Innsikt i verktøy som Google Analytics og erfaring med ulike plattformer som nyhetsbrev og sosiale medier er en fordel.

Stillingen vil tilhøre desk og jobbe tett med frontsjef, sosiale medier-ansvarlig og utviklingsansvarlig, samt redaksjonen.

Tiltredelse høst 2021.

Søknadsfrist: 10. juni.

Søknad leveres digitalt. Klikk her.

Ta kontakt med frontsjef Tone Velldal eller kulturredaktør Ane Farsethås for spørsmål om stillingen.